Stem-Happening: zingen, maar dan anders

Stem-Happening: je stem gebruiken en samen stembevrijdend zingen, op een onderhoudende, onverwachte, en-ondertussen-ook-leerzame manier, ook voor mensen die (denken dat ze) niet kunnen zingen.
Mooie stem of zangervaring niet nodig, kennis van muziek ook niet.

Op uitnodiging komt Hans voor jouw groep (bestaand of voor een speciale gelegenheid),  voor jouw vrienden of voor jouw gasten een stem-happening geven op jouw locatie in het land: een korte energieke workshop (60 of 2×45 minuten) waarin iedereen op zijn eigen manier zijn stem gebruikt en langzaam overgaat tot zingen.
Verras jezelf, ontdek onverwachte muzikale mogelijkheden, en geniet van het samen geluid geven aan wat je ervaart. Iedereen doet gegarandeerd mee, en aan het eind zingt iedereen enthousiast en voluit mee, precies zoals hij/zij al gebekt was (maar het nog niet wist :-). Te denken valt aan bv. een feestje, een verjaardag, een bruiloft, een jubileum.

Ook geschikt als energizer voor een grote of kleine groep bij bv een vergadering, conferentie, bedrijfsbijeenkomst, hei-dag of bedrijfsuitje.

Stem-Happening: een bijzondere ervaring van samen-geluid-maken en zingen-op-een-andere-manier, waaraan iedereen kan meedoen. Mooie stem of ervaring niet nodig.

stem-happening

Voor wie zich afvraagt wat het woord happening betekent: een spectaculaire openbare gebeurtenis, die op een ludieke manier choqueert, om zo starre en ouderwetse denkbeelden (bv dat jij niet kan zingen :-) aan de kaak te stellen. Woord uit de 60-er jaren.
Meer over het woord happening hier.