Lichaams-behandeling

Een lichaams-behandeling met oa. Quantum-touch  of kan eventueel behulpzaam zijn bij energie-blokades, ook bij lichamelijke pijn of chronische klachten. Quantum-touch is een helings-methode waarbij de behandelde persoon zichzelf geneest.

Dmv ademhalingtechnieken, lichaams-bewustzijn en visualisaties verhoogt de Quantum-touch beoefenaar zijn eigen energie-nivo. Terwijl hij zijn handen legt, en aandacht richt op een gevoelige plek van de client, verhoogt deze als vanzelf zijn energie-nivo daar, en kan er op die plaats heling plaatsvinden, of wordt het genezingsproces versneld.
Anders gezegd: de QT-beoefenaar houdt een veld van energie-informatie en liefde in stand, waarbinnen het lichaam van de andere persoon zichzelf kan helen, of de heling kan versnellen.
De te-behandelen-plaats kan zich tijdens de sessie meerdere malen over het lichaam verplaatsen.

handen

Quantum-touch wordt veel gebruikt en is vaak succesvol bij
Schouder- en nekklachten
Rugklachten, Hernia en Scoliose
Hoofdpijn
Scheefstand van bekken
Chronische Vermoeidheid
Spanning & stress

Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 30 en 45 minuten en kost € 35,- (bij mij thuis in Groesbeek, onder Nijmegen).
Behandeling aan huis in overleg, aangepaste prijzen.
Tijdens een behandeling zit je op een stoel, de kleren kunnen gewoon aanblijven.

Neem voor meer informatie contact op via de contactpagina, of kijk op de Nederlandse pagina over quantum-touch op www.qtouch.nl

Hans heeft de cursus Quantum Touch level 1 twee maal gedaan, en Level 2 één maal.
Tevens heeft Hans een massagecursus gedaan en een aantal modules gevolgd van Amanae, een soort van intensieve drukpuntmassage